Sorko Advocaten

Willenborg Letselschade Specialist

A.M. Willenborg heeft zich gespecialiseerd in verkeersongevallen.
Lees meer >

Van 1 april t/m 1 juli 2024 is mevrouw mr. A.M. Willenborg in het buitenland en beperkt bereikbaar. Voicemailberichten worden beluisterd en e-mails in lopende zaken worden behandeld (info@amwillenborg.nl, 020-6733351).
Gedurende deze periode zal haar praktijk zo nodig worden waargenomen door mr. Threesy Cijntje, als advocaat verbonden aan Zaanse Meesters Advocaten te Zaandam (cijntje@zaansemeesters.nl, 075-2400079).

De eerste stap

U heeft een ongeluk met letsel en nu wilt u weten of u kans heeft om de schade met succes te verhalen op de veroorzaker. Een eerste adviesgesprek hierover is gratis en verplicht u tot niets. Als u door het ongeluk niet in staat bent naar haar kantoor te komen, dan vindt dit oriënterende gesprek bij u thuis plaats.

Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar de aard van het letsel, de aansprakelijkheid en de financiële gevolgen. Ook het aanvragen van een voorschot komt aan de orde.
Tevens krijgt u uitgebreide informatie over het verdere verloop van uw letselschade zaak. Hierbij vereist een zaak van bijvoorbeeld een kind, een oudere, een ZZP’er, of een jongere/student steeds een specifieke aanpak.
Lees meer >